Information om Skrivliv

Skrivliv är en mötesplats för skrivare samt en chans för skrivare att skapa och nå ut med sina texter. Hos oss har man en egen webbplats där man styr både design och innehåll via en kraftfull texteditor – läs mer här om vad som ingår eller bli medlem nu direkt!

När du vill ha hjälp

Börja gärna med att läsa våra vanliga frågor och svar. Finns inte det du undrar med där, går det bra att kontakta oss direkt.

Bakgrunden och vi som gör Skrivliv

Vi började arbeta med Skrivliv under sommaren 2011, fast egentligen är det en vidareutveckling av skrivarportalen Argus punkt nu, startad av Mikael Eriksson redan 1997. Mycket av funktionaliteten kring att kommentera texter kommer man som Argusmedlem att känna igen sig i.

Skrivliv görs av många människor. Det handlar om alla som ger oss konstruktiv kritik och alla som är aktiva medlemmar. Det tackar vi för!

Vi som arbetar med Skrivliv är:

  • Mikael Eriksson – webbdesigner och poet från Borås. Har framför allt gjort anpassande programmeringsarbete och utvecklar sidan både tekniskt och grafiskt.
  • Frida Krantz – studerar till webbredaktör på Högskolan i Borås. Jobbar med teman och plugin, samt innehåll och olika tester.
  • Jenny Pham – webbredaktör från Vietnam och sedan 2010 boråsare. Ansvarar främst för text-chatten.

Om du undrar över någonting, vill ha hjälp eller enbart lämna lite feedback är vi tacksamma för ett mejl via denna sidan.

Kommentarer inaktiverade.